FABRIKA TUBAVE EGLAND

Kompania e Vetme ne Shqiperi qe te Ofron Cmim te Mire dhe Cilesi

Tuba HDPE

Tuba Hdpe Me presione te larta duke filluar nga 20 mm -6 bar -20 bar dhe deri 500mm 6 bar deri 20 bar. Ofrohen per linja ujesjellesash te nendheshem dhe transportuese uji nen presion. Avantazhi i tubave PE: Jetegjatesi te larte, 0 rrjedhje, Rezistence ndaj gerryerjeve, Rezistence kimike, Qendrueshmeri te larte fizike, Peshe te vogel. Metodat e bashkimit te tubave kane avantazhin e rrjedhjeve zero. Tubat ofrojne kushte hidraulike te favorshme. Kosto te ulet mirembajtje, Transport dhe instalim i lehte. Fleksibilitet te larte qe mundeson rezistence ndaj grushteve hidraulike apo zhvendosjes se tokes.

Tuba Korrugato

Tuba Korrugato

Tuba Korrugato duke filluar nga 110mm Sn4 -Sn8 deri ne 400mm Sn4- Sn8. Tubat Korrugato garanton kalimshmeri te kabujve ne menyre fleksibel dhe me force te larte mekanike. Tubat tane me cilesi te larte mbrojne dhe bashkojne te gjithe kabllot. Germimet rrethore qe jane rregulluar ne menyre koncentrike rreth boshtit gjatesor, lejojne instalime fleksibel dhe rreze te perkulet te vogel, pa ndonje humbje te forces mekanike. Nje game e gjere e diametrave dhe aksesoreve qe perputhen ju ndihmojne te gjeni produktin e persosur per nevojat tuaja.

aksesore-ujites

Aksesore

Aktualish Egland SHPK ka nje game te madhe produktesh qe sjelle per klientet e tij ne treg. Cmimet me konkuruese ne treg, cilesia dhe garancia e perjetshme e rendisin kompanine tone nje nder me te mirat ne Shqiperi dhe jo vetem. Aksesore nga me te ndryshem. Aktualisht, kompania jone ka ne fokus Industrine e prodhimit te Tubave plastik.
Ofrojme produkte te modeleve te ndryshme dhe ne sasi te konsiderueshme per tregun vendas e me gjere. Tuba Plastik per uje te pijshem dhe vaditje.